Hotel Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand er et 3-stjernede hotel er beliggende ved indkørslen til den hyggelige havneby Juelsminde, som bl.a. er kendt for sine gode badestrande. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til strand, havn og centrum i Juelsminde by

Receptionens åbningstider: 
Hverdage: kl. 07.00 – 15.00
Lørdag: kl. 08.00 – 15.00
Søndag: kl. 08.00 – 12.00

Check In/Out:
Hverdage:
Check in fra kl. 14.00
Check ud senest kl. 10.00

Weekender:
Check in fra kl. 14.00
Check ud senest kl. 11.00

Restaurantens åbningstider:
Mandag – fredag kl. 17.00 – 20.00 eller efter aftale.
Lørdag kl. 17.00 – 21.00
Søndag: Lukket (kun morgenservering)

Parkeringsforhold:  Gratis parkering bag hotellet

Trådløst internet: Gratis trådløst internet

Tillæg:
Weekendtillæg (fredag og lørdag) pr. person pr. nat: 200,-
Børn under 12 år halv pris, og børn under 4 år i forældrenes seng: gratis
Enkeltværelsestillæg pr. person pr. nat: 350,-
Kæledyrstillæg pr. kæledyr pr. ophold: kr. 200,-

 

Antal værelser:  70

Tur rundt i Juelsminde

På ruten kommer man forbi:

Bugten v/ de sorte sommerhuse i Sandbjerg Vig er en lille plads, som er meget besøgt af de lokale lystfiskere. Strækket strækker sig fra den lille skov-bæk ud i hjørnet af vigen (uden fredning) og hen til den nye marina. Altså små 400 meter rigtig godt havørredvand. Pladsen har meget dybt vandt tæt under land og fødeemner, som rejer, sild og tobis er ofte godt repræsenteret på dette stræk. 

Pladsen er et besøg værd året rundt, men i sommerperioden er det tidlig morgen og i skumringen/ natten havørrederne kommer tæt på land. 

Der kan både vadefiskes eller fiskes direkte fra land. Strækket fisker godt i både høj- og lav vandstand. 

I sommerperioden kan der ligeledes træffes makreller på dette stræk. 

I vinterperioden kan du også træffe kysttorsken, længst henne mod havnen. Det er dog spinnefiskerne der har de bedste chancer her.

Parkering ved Bugtens store parkeringsplads og pladsen er lige nedenfor.

Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com

Ganske nær havnen i Juelsminde ligger denne fine badestrand i Sandbjerg Vig. Stranden har fint sand, er børnevenlig, og mindre besøgt end Storstranden på den anden side af havnen. Fin badestrand med skøn beliggenhed

Umiddelbart nordvest for den livlige lystbådehavn i Juelsminde ligger denne badestrand, som i folkemunde kaldes Bugten. Som navnet antyder, ligger stranden i en bugt, hvilket giver en smuk udsigt til begge sider. Stranden er cirka 5 kilometer lang, og har fint strandsand uden for mange sten. Hele strækningen er fin til badning, men de bedste forhold får man ud for strandens p-plads ved vejen Bugten. Parkeringspladsen ligger ganske tæt på stranden. Her er der desuden toiletforhold og et ishus, hvor man kan købe kolde forfriskninger, kaffe og snacks.

I naturskønne omgivelser nær skov og strand ligger denne unikt beliggende golfklub, hvor du altid bliver mødt af smilende ansigter og venlige sjæle. Nyd nogle timer i godt selskab under den blå himmel, og slut af med et godt måltid mad i cafeen.  Golf i smukke rammer

Ganske tæt på Juelsmindes livlige havnemiljø ligger byens golfbane som et godt bud på en afslappende aktivitet i det grønne.

Golfbanen er smukt flankeret på den ene side af Kattegats dybblå hav med udsigt over mod Fyn, Æbelø og Endelave.På den anden side står gamle træer og den tætte skov og dæmmer banen ind.

Inden du går ud på banen, er der rig mulighed for at varme op på klubbens driving range, øve indspil til green og få finjusteret præcisionen på den store putting green.

Klubbens 2 sløjfer får dig til at tro at du spiller på to vidt forskellige baner. Hul 1 til 9 er præget af brede fairways og forholdsvist lange huller, hvorimod hul 10-18 er en del smallere, kortere og kræver en del mere teknik – et kuperet landskab som gennem tiden har fastholdt sin facon.

Søer, bunkers med høje skarpe kanter, lange til tider snoede fairways og utrolige greens præger banen hele vejen rundt. Greens som både giver fart og perfekt rul.

Den helt unikke udsigt fra hul 2, som har det mest fantastiske vue over Juelsminde Bugt og Juelsminde Marina, kan få selv den mest travle golfspiller til at stoppe op og nyde den betagende udsigt.

Juelsminde Golfklub er en lille hyggelig klub, som sætter sit positive aftryk blandt golfspillere og cafegæster.
Det er en klub du husker og med sikkerhed får lyst til at besøge igen.

 

Tilbring en dag på golfbanen

Du behøver ikke være medlem for at prøve kræfter med golfsporten hos Juelsminde Golfklub. Alle med et DGU-kort er velkomne. Du kan købe et greenfee, der giver adgang til banen på den pågældende dag. Og du har mulighed for at leje en golfbil, så du kommer hurtigere rundt. Udstyret skal du dog selv medbringe.

På en ferie på Juelsmindehalvøen kan en tur på golfbanen være en afvekslende og afslappende aktivitet, hvor I kommer hinanden ved.

 

Besøg også den hyggelige café

Efter runden er I mere end velkomne til at kigge ind i Juelsminde Golfklubs café, som ligger i forbindelse med klubhuset. Her kan I nyde et godt måltid mad eller kolde forfriskninger, når sidste slag er slået. I kan vælge at sidde indendørs i restauranten eller, hvis vejret er til det, udendørs på de solrige terrasser.

Menuen rummer klassisk cafémad som burgere, sandwich, salater, tapasbræt og smørrebrød. Du kan også sætte tænderne i ugens menu, som altid tilberedes med sæsonens råvarer.

 

Er golf nyt for dig?

Følg dette link for at læse mere om mulighederne for at prøve kræfter med golfsporten for begyndere. På hjemmesiden kan du også læse mere om mulighederne for medlemskab. Klubben tilbyder blandt andet et attraktivt long distance medlemskab. 

 

Bliv lidt længere – Book et golfophold

Hos Juelsminde Golfklubs samarbejdspartner, Hotel Juelsminde Strand, kan du booke et golfophold, som inkluderer greenfee til golfbanen, 3-retters menu, morgenbuffet og overnatning. Det giver dig mulighed for at nyde et skønt ophold, kombineret med god mad, golfoplevelser og ikke mindst tid til at udforske den skønne, maritime stemning i feriebyen Juelsminde. Læs mere om golfopholdet via dette link.

Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
 

Når du trænger til underholdning og motion, så er dette center for spil, leg og fysisk udfoldelse stedet for dig. Her kan du give den gas med boldspil i hallen, dyste i squash eller badminton eller få pulsen op i fitnesscentret. Regner det i Juelsminde?

Fortvivl ej. Hos Juelsminde Hallerne kan hele familien brænde krudt af og holde formen ved lige i læ for regn og vind. Mulighederne for aktiviteter er talrige – og i løbet af året er der mange spændende events som du kan deltage i.

 

Book en bane

Er du med familien eller vennerne på tur, så har du mulighed for at leje en eller to haller til den store familiedyst eller bare en omgang hyggebold… eller måske hyggefjerbold? Badminton er et skønt spil for alle. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøves være medlem af en forening for at reservere en bane i Juelsminde Hallerne.

Du kan også udfordre din bedste ven på squashbanen. Det er ikke et krav, at du har udstyr selv – det kan du låne ved banen.

Du kan booke tid til jeres næste dyst i badminton eller squash på denne side.

 

Fitness for alle – ikke kun for medlemmer

Juelsminde Motionscenter er et moderne center med plads til alle. Det gælder både borgeren med et fast medlemskab til fitnesscenteret og turisten, som ønsker at holde formen ved lige under ferien.

Turister kan købe adgang til centret for et beskedent beløb. 50 kroner for en dag, 110 kroner for en uge og 160 kroner for 14 dage.

Centret er veludstyret med en stor cardio afdeling og alt i styrke og fri vægt. Der er et godt udvalg af maskiner, cykler, crosstrainers, romaskiner og løbebånd. Her er alt, hvad du skal bruge til både styrketræning og konditionstræning.

Juelsminde Motionscenter tilbyder desuden holdtræning med mange interessante træningsformer for enhver smag.

 

Få stillet sulten efter motionen

I Juelsminde Hallernes cafeteria kan få et let måltid mad og få fyldt depoterne op efter træningen. Nyd en burger, en sandwich eller diverse klassiske grillretter inden turen går videre.

Cafeteriet er dog lukket over sommeren. 

Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com

Har du mod på en sjov dyst med familie eller venner? Hos Juelsminde Minigolf kan du prøve kræfter med den store 18-hullers bane, der er egnet til både begyndere og øvede. Kig forbi til et par timers underholdning i de hyggelige omgivelser. Når I rigtig skal hygge

Ikke langt fra centrum i Juelsminde finder du denne skønne oase for spil og hygge. Hvis du leder efter en sjov aktivitet, hvor I kan knytte bånd og være underholdt i fællesskab, så er du kommet til det rette sted. Banen ligger i grønne, parklignende omgivelser, omgivet af træer og buske. Her er det lyden af fuglekvidder, golfkøllen, der rammer kuglen og glade mennesker, der skaber den særlige stemning.

Der er borde/bænkesæt til fri afbenyttelse, hvor du kan nyde din medbragte mad eller kaffe og kage. Og i kiosken er der mulighed for at købe drikkevarer og is, til når sejren skal fejres, nederlaget skylles ned eller bare når du trænger til en kold forfriskning.

Den spændende bane

Hos Juelsminde Minigolf spiller du på 18 fantasifulde tuneringsbaner støbt i beton. Der er stor variation i de 18 baner og de kreative udfordringer som man skal gennem for at få kuglen i hul. Her kan alle være med – både nybegyndere og mere erfarne spillere, der skal udfordres. Stierne mellem banerne er belagt med fliser, og der er gode forhold for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Banen er relativt udfordrende og kræver derfor en vis teknik. Den anbefales fra 12 år og op. 

Turneringer

Juelsminde Minigolf arrangerer gerne minigolfturneringer for firmaer, foreninger, skoler, familiesammenkomster eller andre grupper, som kunne have interesse i en god dag i minigolfens tegn. Turneringerne kan også arrangeres uden for normal åbningstid. Kontakt virksomheden og forhør dig om muligheden.

Priser og åbningstider

Det koster kun 50 kr. pr. person at spille på den store minigolfbane. Se Juelsminde Minigolfs hjemmeside for aktuelle åbningstider.

Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com

Dette spot er en blåflags strand. I perioden med blåflag, skal der tages hensyn til badende gæster. Ved blå flag skal windsurfurere/SUP/KITE bevæge sig udenfor blåflagsområdet.  Vær opmærksom på, at der er en snorkelsti og stangfiskere i området.

GPS koordinator


9.84335

 

Opdateret af: VisitFredericia  | turisme@fredericia.dk